Barion Pixel

Boncmester +18 – szoba

Ha szereted a borzongást, és kötélből vannak az idegeid, akkor ez a játék maximálisan megfelel az elvárásaidnak. A boncmester titkai ugyanis a legbátrabbaknak való időtöltés – nem véletlen, hogy 16 éves kor alatt nem engedhetünk be senkit.

A történet egy vérengző gyilkos lakásában játszódik, ahol kellőképpen vészjósló a környezet ahhoz, hogy már az első perctől kezdve megemelkedett pulzusszámmal indulj neki a sötétségnek. 

A nyomozásotok lényege, hogy megtaláljátok a Boncmester naplóját, ami szörnyű gaztetteit bizonyítja és a rendőrség ez alapjén végleg rács mögé dugja és a rettegő lakosság végre fellélegezhessen. 

EZ TÉNYLEG EGY HORROR szoba. Ha félős vagy, netalán kismama, akkor véletlenül se tévedj ennek az őrültnek a lakásába, mert könnyen lehet, hogy élve nem jutsz ki. A játékmenet egymásra épülő, több szobából álló feladatsorozat, ahol kúszni-mászni kell – a résztvevők ruhái szennyeződhetnek. 

A szobába infra panel fűtést szereltünk, így télen is tudunk temperálni, de érdemes rétegesen öltözködni. Nyáron pedig kellemes, hűvös hőmérsékletet tudunk garantálni.

A játék rövid összefoglalása:

Játék nyelve: magyar/angol 

A max létszám 8 fő, de a pálya 2-6 fő esetén nyújtja a legjobb élményt!  

A Boncmester szabaduló szobában korhatár 18+ és külön kérésre 16+ felnőtt kísérettel.

90 perces játék idő
Cím: 9021 Győr, Bajcsy-Zsilinszy út 9.

Képek a szobáról